Energie in bedrijf

Energie Efficiency Scan

Het zuinig omspringen met energie is een bijzonder actueel thema. Of u nu vanuit milieuoverwegingen of uit financiële motieven wilt besparen op uw energieverbruik: StuurStroom helpt u op weg bij het inzichtelijk maken van uw kansen. We komen graag bij uw bedrijf langs voor een inventarisatie van de huidige werkomstandigheden en uw energieverbruik.

Na ons bezoek krijgt u een duidelijk overzicht van mogelijkheden om uw omgevingscomfort te verbeteren en uw energieverbruik terug te dringen, goedkoper te maken of zelfs geld te verdienen met energie. Dit overzicht geeft u de mogelijkheid om uw MVO doelen weer een stap dichterbij verwezenlijking te brengen.

Aantoonbaar werken aan een gedegen MVO beleid zorgt dat u als handelspartner meteen een stuk serieuzer zult worden genomen, zowel door overheden als NGO’s. Daarbij is het erg aantrekkelijk om te investeren in maatregelen die uw energiekosten structureel verlagen en die een terugverdientijd kennen van slechts een paar jaar.

Energie Optima Oplossing

Indien deze Energie Efficiency Scan u voldoende basis geeft om direct te willen handelen, dan kan StuurStroom een gedetailleerd plan van aanpak voor u samenstellen.

Al uw comfort verhogende, energiebesparende en energie-opwekkende mogelijkheden worden uitgewerkt tot een Energie Optima Oplossing. Vanzelfsprekend houden we rekening met uw specifieke situatie en wensen.

Daarbij worden de verschillende fiscale regelingen en subsidies om milieuvriendelijk ondernemen te stimuleren voor u inzichtelijk gemaakt. Bij het Stuurstroom advies op maat worden de milieuwinst, investeringskosten, terugverdienperioden, subsidies en mogelijke leveranciers in kaart gebracht.

Met deze Energie Optima Oplossing heeft u echt alles in handen om te starten met besparen door slimmer met uw energievraag om te gaan. Deze oplossing bevat gerichte investeringen die direct bijdragen aan een prettiger werkomgeving.


Meer weten? Mail of bel ons

Andere diensten